Fysik

HTX Fysik A eksamen

30. august 2011 af mikkel112 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 er der nogen som ved hvordan eksamen til Fysik A kommer til at forgå? er det 24-timers, eller har man en 30 min til at ordne et spørgsmål, eller hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2011 af Jerslev

4.2. Prøveformer

Der afholdes en skriftlig og en mundtlig prøve.

Den skriftlige prøve

Skriftlig prøve på grundlag af et centralt stillet it-baseret opgavesæt. Opgavesættet består af opgaver stillet med udgangspunkt i kernestoffet i pkt. 2.2.

Prøvens varighed er fem timer.

Den mundtlige prøve

Der afholdes en mundtlig prøve med ca. 30 minutters forberedelsestid og ca. 30 minutters eksaminationstid på grundlag af eksaminandens selvstændige projekt, jf. pkt. 3.2, og et spørgsmål med et tilhørende bilag, tildelt ved lodtrækning. De enkelte spørgsmål tager udgangspunkt i et kernestofområde eller i valgemnet og skal tilsammen dække kernestoffet og valgemnet bredt. Spørgsmålene uden bilag skal være kendt af eksaminanden inden prøven, dog først efter prøveplanens offentliggørelse. Hvert spørgsmål må bruges to gange på samme hold. Spørgsmålene med tilhørende bilag og en fortegnelse over de selvstændige projekter sendes til censor forud for prøvens afholdelse.

Eksaminationen tager udgangspunkt i eksaminandens fremlæggelse af sit selvstændige projekt. Fremlæggelsen suppleres med ét eller flere spørgsmål fra eksaminator. Eksaminanden redegør herefter for det trukne spørgsmål og perspektiverer emnet ved hjælp af bilaget. Eksaminationen former sig derefter som en uddybende samtale mellem eksaminand og eksaminator, hvor relevante emner inden for hele fagets kernestof og supplerende stof kan inddrages.

 

Kilde: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=132640#B13

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: HTX Fysik A eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.