Matematik

Hjælp til reducering

30. august 2011 af hejsalol1 (Slettet)

  Hej

Har brug for hjælp til disse opgaver

1.

3*(x+4)+4*(x-3)

2.

a-4,8 * a

Jeg tror jeg har regnet 1'eren rigtigt, men er ikke sikker??

3*x

3*4

=3x-12

4*x = 4x

4*3 = 12

= 4x+12

3x-12 + 4 + 4x+12.

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du har opgaven kørende i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1059989 , hvor du også har fået svar. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave. Gå tilbage til den anden tråd og fortsæt diskussionen der.


Svar #2
30. august 2011 af hejsalol1 (Slettet)

 Ja, undskyld.

Hvordan sletter man indlægget? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det kan man ikke slette.


Skriv et svar til: Hjælp til reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.