Matematik

Omskriv følgende ved hjælp af kvadratsætning.

02. september 2011 af Fridd (Slettet) - Niveau: B-niveau

(-3a+b)2

 

Hurtig hjælp tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Så benyt kvadratsætningen (x+y)2 = x2 + 2xy + y2 , med x = (-3a) og y = b .


Svar #2
02. september 2011 af Fridd (Slettet)

(-3a)2+b2+11a*b??


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er ikke korrekt. Hvor kommer +11a og det sidste b2 fra ?

(-3a + b)2 = (-3a)2 + 2·(-3a)·b + b2 = ...


Skriv et svar til: Omskriv følgende ved hjælp af kvadratsætning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.