Kemi

varmekapacitet

04. september 2011 af Korkproppen (Slettet)

A ball bearing at 20 degrees C, is dropped into a cup containing 250 g of water. The water warms from 25,0 to 30,0 degrees C. What is the heat capacity of the ball bearing, in J K^-1.

Går ud fra at man skal bruge C=q/deltaT ?

Jeg vil finde q først, skal jeg så sige: 5,0 K * 4,18 J K^-1 = 20,9 J for 1 g vand og

20,9 * 250 g vand = 5225 J ?

er jeg ved at gøre det rigtige, eller er det helt henne i vejret?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2011 af peter lind

Du gør det rigtige.

Iøvrigt det hører under fysik ikke kemi


Svar #2
04. september 2011 af Korkproppen (Slettet)

Tak.

Nårh okay. Jeg har det bare i grundlæggende kemi, det var derfor jeg satte det ind her.


Skriv et svar til: varmekapacitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.