Matematik

Bestem en regneforskrift for (fog)(x) og (gof)(x)

06. september 2011 af DLP90 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem en regneforskrifr for (fog)(x) og (gof)(x)

 f(x)=2  og  g(x)=1/3x-2 

nogen der kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven hører hjemme i matematikforumet.

Benyt, at (fog)(x) = f( g(x) ) , og   (gof)(x) = g( f(x) ) .

Benyt de givne forskrifter.


Skriv et svar til: Bestem en regneforskrift for (fog)(x) og (gof)(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.