Matematik

ligninger

06. september 2011 af yousra19 (Slettet)

løs ligninger

1/2x-5 = 2x+6=

5x-2(x+1)=4-3x=

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af AskTheAfghan

Hvad er dit bud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang ud, reducer, og isoler x.


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.