Matematik

Opskriv en regneskrift for lineære funktiin hjælp:)

06. september 2011 af Aleynaa

Hej allesammen.. Har en matematik opgave jeg ikke forstår  som lyder således Opskriv en regneskrift for lineære funktion, hvis graf går igennem

A) (2,3) og (-1.9).. Med en forklaring tak:) så jeg kan fatte opgaven
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Bestem ligningen for den rette linie, der går gennem de to punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2011 af FadiB (Slettet)

y=ax+b


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2011 af mette48 (Slettet)

y=ax+b

indsæt de 2 punkter og løs de to ligninger med 2 ubekendte a og b


Svar #4
06. september 2011 af Aleynaa

ax det må være  2x og b 7, da man siger 3-2 pg 9 -2, eller hvad:)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2011 af mette48 (Slettet)

det passer ikke

indsæt de kendte værdier for x og y i y=ax+b


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

I stedet for at gætte vildt, burde du slå det op i din bog. Bestem hældningskoefficienten a ud fra de to punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. september 2011 af AskTheAfghan

a = Δy/Δx


Svar #8
07. september 2011 af Aleynaa

Hvordan gør man?.. ved hjælp af denne formel 3-2  = 2
                                                                                     9-2      7. eller hvad??. Kunne du evt. ikke give mig en forklaring eller et eksempel... jeg kan simpelthen ikke finde ud af det.. Jeg har formler til det men synes bare ikke det giver mening.

                                                                                                                      


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. september 2011 af AskTheAfghan

a er en hældning, forholdet mellem Δy og Δx (liniær).

a = (y2 - y1)/(x2-x1)    indsæt så, hvor du allerede kender 2 puntker;   (2,3) og (-1.9).


Skriv et svar til: Opskriv en regneskrift for lineære funktiin hjælp:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.