Matematik

"Vis, at x-aksen er tangent til grafen for f"?

08. september 2011 af Mujilo (Slettet)

"En funktion f(x) er bestemt ved

  f(x) = x^3 – 2x^2.

Vis, at x-aksen er tangent til grafen for f"

 

Kan i hjælpe mig med at løse ogaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen f'(x0) = 0 , og vis, at f(x0) = 0 for en af disse løsninger.


Svar #2
08. september 2011 af Mujilo (Slettet)

Hvordan? Jeg er helt blank :s?


Svar #3
10. september 2011 af Mujilo (Slettet)

Er der en der kan hjælpe???


Svar #4
11. september 2011 af Mujilo (Slettet)

Any1???


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Start med at finde løsningerne til ligningen f'(x0) = 0 .  Find den afledede af f(x) og løs så den ligning.


Skriv et svar til: "Vis, at x-aksen er tangent til grafen for f"?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.