Kemi

opg

09. september 2011 af uiouio (Slettet)

Bestem den temperatur (i Kelvin) ved hvilken reaktionens ligevægtskonstant er 1.
  ?H = 490

?S = 540

?G = 329

hvad skal jeg


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

Du må have nogle flere oplysninger end det der..


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2011 af BjerrRR (Slettet)

Hvis H og S er uafhængige af T, skal man så ikke bare udregne G=0 hvor T er den variable? sidder selv med samme opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2011 af mette48 (Slettet)

Du skal give os hele opgaveteksten, hvis du vil have hjælp


Skriv et svar til: opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.