Kemi

Molarmasse

10. september 2011 af MrEr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor meget vejer 1.56 mol aspartam.

 

Molekylemasse =457.6 u

C14 H18 N2 05

 

Hvor stor en stofmængde er 10 mg aspertam

 

Hvor mange molekyler er der i 10 mg aspertam.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2011 af mathon

 

               n = m/M

               N = n·NA


Skriv et svar til: Molarmasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.