Matematik

retvinklet trekant

11. september 2011 af stxy (Slettet) - Niveau: A-niveau

har en opgave i en matematik aflevering jeg ikke helt ved hvordan skal løses

På figuren ses en retvinklet trekant ABC, hvori  A=60 grader og |AB|=15 .
Endvidere er DE parallel med AB, og |DE|=10  .
(a) Beregn  |AD| og |BE| .
Punkterne P og Q er midtpunkter af henholdsvis DE og AB.
(b) Beregn |EQ| .

Vedhæftet fil: Matematikaflevering 2y.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2011 af mette48 (Slettet)

Jeg kan ikke se tegningen

Brug doc-filer ikke dogx-filer.


Svar #2
11. september 2011 af stxy (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2011 af AskTheAfghan

Du har opgaven kørende i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1066189 , hvor du også har fået hjælp. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave. Gå tilbage til den anden tråd og fortsæt diskussionen der.


Skriv et svar til: retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.