Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Formel og molmasse.

11. september 2011 af sommerdage (Slettet)

1x105? = 1 x 5 x 10 = 50 ? Er dette rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Mener du

1·105 ? Det betyder

1·105 = 1·(10·10·10·10·10) = 100.000 (ethundretusinde)


Skriv et svar til: Formel og molmasse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.