Dansk

er der noget jeg mangler i historien

12. september 2011 af jajegveddet (Slettet)

  

Hej 

jeg vil gerne have at i kigger på indeholdet.. 

jeg har ikke rettet det i nu

Er der noget jeg mangler i hiistorien? noget i synes der vil være godt og putte ind.? 

 


Det var magnus´s 11 års fødselsdag, regnen pillede ned, han kiggede ud af lejligheds vindue, ned på alle de børn der legede i mudderet på den store leje plads. Hans mor sad som selvandligt i den gamle hullede lænestol, der kom fra lossepladsen, med en øl i hånden og var hel væk. Hun var nok ikke kun på de piller de havde i skabet. Magnus havde op til flere gange set hende med en underlig pibe, hun blev underlig når hun havde røget lidt af den. Han var ikke gammel nok til at forstå at hans mor var i livsfare.
”Magnus stik mig lige en kold bajer fra køleren” sagde moren, Magnus hoppede ned fra vindues karmen, åbnende køleskabet og tog en øl. Magnus gik ind i stuen, han stod lidt og kiggede på moderen ” giv mig nu den øl” ” mor har du glemt at jeg har fødselsdag i dag?” Selvfølig har jeg ikke det min skat, mor har det bare ikke så godt lige nu hvis du forstår jeg er træt, moderen faldt hurtig i søvn.”Mor” der var magnus´s lillebror der råbte ”mor” råbte han igen, men fik intet svar. Ind i stuen gik Magnus, der skad moderen, hun var hel livløs og bleg i ansigtet. Julius du er nød til at være en stor dreng og hente viceværten, der er noget helt galt med mor. Tårnene trillede ned af julluss kinder og han begynde at ruske i sin mor ” mor vågn op du må ikke dø”. Julius du er nød til at hjælpe med at lægge mor op på siden så hun kan trække vejret kan du det? Ja hulkede han.
Magnus vågende siddende i en stol, lyset var meget skarpt, en kold vind kom ind over ham, det var ikke et sted han kendte.  Magnus kiggede sig lidt omkring, det lignende det sted Julius blev født, men han var ikke sikker. Julius lå hel ubemærket om hvor han var og suttede på sin tommelfinger. Man kunne se at han havde haft grædt, det var sjældent man så julilus græde, jeg havde lært ham at man ikke skulle græde, det var noget piger gør. ”godmorgen lød en pige stemme” du er vågen, nu skal du høre din mor er desværre meget syg og vi kan ikke bare sende jer hjem igen, det er nok lidt svært at forstå nu, men med tiden ville det hele falde på plads. ”Hej jeg hedder Martin, jeg er politibetjent”, så var julilus oppe, da han hørte ordet politi. 
14 dage senere:
Julillus og Magnus er kommet på et slags børnehjem, imens deres mor er på hospitalet. Magnus er begyndt at hænge ud sammen med nogle store drenge. ”hey julilus flyt dig lige mand” Magnus skubbede julilus ned i gulvet. Det gjorde ondt, da han senere samme aften fortalte hans bedste veninde Julie at Magnus havde opført sig underligt på det sidste. Julie var lige fyldt 4 år, hun havde ingen far eller mor, hun havde ihverfald ikke snakket om det. De voksne havde leget lidt med julilus om de kaldte det, han synes dog det var nogle underlige lege, det var ikke sådan nogle han plejede at lege i børnehaven.
Julius sad på den gammel ølkasse ude i køkkenet, næsten alting var som det plejede, der var bare den forandring at alle møbler var næsten væk.  Moderen havde forskriret drenge om af der intet var i vejen og at det var mavesår der havde uløst hospital besøget. Magnus havde en dag på vej hjem fra skole sammen med nogle af hans nye venner fra 9 klase set moderen komme ud fra det der bliver kaldet ”hjørnet” Dem fra 9 havde fortalt Magnus at der blev solgt piller, det er medicin for hjernen sagde en af drengene en dag. Magnus havde begyndt at være meget sammen med drengene fra kvatereet og en dag var han væk.  Der var ingen der kunne finde ham. Julius havde ledt over alt både dag og nat. Julius følte sig som tom inden i da han en dag opdagede moderen død på toilet gulvet, der var stadig ingen spor af Magnus. Julilus var helt alene i verden, han var på flugt væk fra den verden han kom fra.  Han vil bare væk, væk fra alting
Dyt 2 biler kører frontalt ind i hinanden, det værste er at der er en dreng ind imellem bilerne han er død på stedet. Hvem er det er det Magnus eller Julius?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af SJ11 (Slettet)

Det kommer nok meget an på hvad kravene er  :)


Svar #2
12. september 2011 af jajegveddet (Slettet)

Der er ingen krav 


Skriv et svar til: er der noget jeg mangler i historien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.