Matematik

Ligninger

12. september 2011 af ulykke (Slettet) - Niveau: C-niveau

y = ax + b

man skal isolere x


Svar #1
12. september 2011 af ulykke (Slettet)

kan jeg godt få hjælp lige


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Træk b fra på begge sider af ligningen, og dividér dernæst med a på begge sider. 


Svar #3
12. september 2011 af ulykke (Slettet)

hvordan kan du ikke lige hvise det med bogestaverne


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#3

Du isolerer x således:

y = ax + b  ⇔

y - b = ax + b - b  ⇔

y - b = ax  ⇔

(y - b) / a = ax / a  ⇔

(y - b) / a = x 


Svar #5
12. september 2011 af ulykke (Slettet)

er det resultat så


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#5

Ja


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.