Fysik

mekanik

13. september 2011 af nice12 (Slettet)

Hej 
Er der nogen herinde som har forstand på mekanik? hvis ja? kan i så fortælle mig 
hvilke formler skal jeg bruge til opgaven (se venlist vedhæftet opgave)

på forhånd tak :) 

Vedhæftet fil: kraftmoment_afl_1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af mathon

 

                    brug kraftmomentet
                                                       Mr x F


Svar #2
13. september 2011 af nice12 (Slettet)

#1
Til opgave 1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2011 af mathon

på opfordring for 8 min. siden:


 

                    brug kraftmomentet
                                                       Mr x F
hvoraf
                                                       M =  r · F · sin(φ)


Svar #4
14. september 2011 af nice12 (Slettet)

Dvs. 
M = 0,350m*11,9+14.6+8,50*sin(40)
Er det sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2011 af mathon

 

     dvs:

                         M = (0,350 m)·(11,9 N)·sin(180º)   = 0

                         M = (0,350 m)·(14,6 N)·sin(40º)    ≈ 3,28 Nm

                         M = (0,350 m)·(8,50 N)·sin(90º)    = 2,975 Nm


Svar #6
14. september 2011 af nice12 (Slettet)

jeg forstår det ikke hvorfor bruger du forskellige vinkler? :) 


Skriv et svar til: mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.