Studiejob

CV/Ansøgning hjælp tilbydes

15. september 2011 af CVLektie (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej


Jeg vil i et par måneder tilbyde hjælp til skrivning af CV/CL.
Efter at have været med til at screene ansøgninger for diverse virksomheder, og senest for en talentorganisation, er det tydeligt for mig at der er et rigtig stort behov hos mange ansøgere til at få noget sparring. Jeg ser desværre rigtig ofte at profiler ikke formår at sælge sig selv eller fortæller en historie man egentlig ikke gider læse færdig.


Jeg er selv uddannet ved CBS og sluttede i top 10. Efter at været blevet udvalgt til diverse interne rekrutteringsevents, har jeg haft muligheden til at suge en masse viden til mig fra rekrutteringsafdelingerne og kunne træde ud af CBS med et stærkt CV/CL. Ud af de ~10 ansøgninger jeg har sendt i løbet af mine studietid, er jeg blevet inviteret til samtale hos alle undtagen et enkelt sted. Det er dog vigtigt at holde i baghovedet at det i sidste ende er dig som person og dit indhold der er af afgørende betydning, men et godt struktureret/formuleret CV er som regel nok til at komme til interview runden.


Kontakt:
Send mig en besked her på Studieportalen


Priser:


250 kr. for en gennemlæsning og forslag til rettelser - Dvs. du får dit CV tilbage med røde overstregninger af struktur ændringer, kommentarer og et skelet til hvordan du skal fortælle din historie. Du får at vide hvad der du skal ligge mere vægt på og hvad der skal ud.


500 kr. for en omskrivning – Dvs. du får et nyt CV/CL. Jeg skriver dette baseret på den information du har medgivet i din egen ansøgning.  Vi tager en telefonsamtale hvori jeg vil prøve at komme ind på din profil, og få hevet de facetter ud der er så vigtige i en ansøgning men de fleste overser i sig selv. Du skal selv have konstrueret en udførlig liste over hvad du har lavet både før, under og efter din studietid, med alle events, job og aktiviteter, samt en kort beskrivelse af hvilken type virksomheder/stilling du søger. Du behøver ikke allerede have et coverletter.


Skriv et svar til: CV/Ansøgning hjælp tilbydes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.