Matematik
monotoniforhold
Hej. Kan ikke helt huske hvordan man regner disse.
Er der nogen der kan hjælpe?
Svar #1
16. september 2011 af Studieguruen (Slettet)
Formuler opgaverne, så folk har bare den mindste chance for at hjælpe.
Svar #2
16. september 2011 af fokmedosnu (Slettet)
her er opgaven, må have glemt at vedhæfte!
Svar #3
16. september 2011 af Studieguruen (Slettet)
a) Bestem (f(x) - g(x))' , (f(x)·g(x))' og (f(g(x)))' .
b) Find først funktionen f(x) + g(x) og bestem fortegnsvariationen for funktionen (f(x) + g(x))' .
c) Løs først g(x) = h(x), for at finde intervallet af integralet. Dernæst bestemmes arealet mellem graferne ved
A = a∫b g(x) - h(x) dx , hvor a og b er intervalendepunkterne fundet ved løsning af g(x) = h(x) .
Svar #4
16. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
#3
Det er samme opgave, som blev fortsat i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1069421 . Jeg havde ikke set, at den allerede var i gang her.
Skriv et svar til: monotoniforhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
