Matematik

reducering

18. september 2011 af nikohøjbjerg (Slettet) - Niveau: 8. klasse

sidder her og laver aflevering, 

har ingen ide om hvordan man reducere!

sidder med disse 3 spørgsmål 1). 9x+(3-4x)

2). 15x-(8x-6)+3 

3). 2 gange(4x+9-18 

hjælp miig! 

på forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2011 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

1)

9x + (3 - 4x) =

9x + 3 - 4x =

5x + 3

 

2)

15x-(8x-6)+3 =

15x - 8x + 6 + 3 =

7x + 9

 

3)

2 * (4x+9-18) = 

2 * (8x+18-36) =

8x + 18 - 36 =

8x - 18


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.