Matematik

Små matematik opgaver...

19. september 2011 af Marianne271 (Slettet)

opgave 1

omskriv til decimaltal

14 1/2 % =___________

 

opgave 2

Hvilke af tallene 0, 1, 2, 3 og 4 er løsning til uligheden?

12-3x < 8

=________

 

opgave 3

Prisen for 100 dollar er 700 d.kr.

omregn burgerprisen 2,19 $ i USA til d.kr. = ______________kr.

 

opgave 4

reducer udtrykkene

(2x-4y) * 3 + 4y = ________

(x + 3) - (x -3) = ________

 

Jeg har prøvet at lave dem... så lad vær med at spørge om jeg selv har prøvet :D

 

Tak på forhånd og husk forklaring...

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af Kvadratrod (Slettet)

Opg. 1:

1 % = 0,01

Opg. 2:

Prøv at sætte alle talene ind på x'ets plads. Tegnet "<" betyder mindre end.

Opg. 3:

1 $ er 7 DDK. Du har 2,19 $ - hvor mange danske kroner er det?

Opg. 4:

Gang 3-tallet ind i parentensen, som derefter forsvinder. Læg så 4y til.

Ved ophævelse af minus-parentesen ændrer ledene fortegn i parentesen.

 


Svar #2
19. september 2011 af Marianne271 (Slettet)

men i opgave 3 er både 2, 3, 4 rigtige da de er mindre end 8 ??

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2011 af Kvadratrod (Slettet)

Ja, det passer.


Skriv et svar til: Små matematik opgaver...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.