Matematik

Har virkelig brug for hjælp!

19. september 2011 af gltia (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er det tal, som er 12 mindre end på følgende regnstykker: Aner ikke hvordan jeg regner det ud??? Så håber at en kan hjælpe mig

 

a.  x + 20?

b. 4x + 8?

c. 2(x - 6)?

d. -5x +10 ?

e. x i anden - x +3?

f. ( x-6) *4?

 

Jeg håber at I kan hjælpe mig nu ;-)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Et tal a, der er 12 mindre end et andet tal b er a = b - 12 .


Svar #2
19. september 2011 af gltia (Slettet)

Forstår det ikke helt? Prøv at regne opgave a ud ?

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

a. x + 20 - 12 = x + 8 .


Svar #4
19. september 2011 af gltia (Slettet)

Tak for hjælpen - vi prøver at gå lidt videre - men nemt er det ikke..... ;-)


Svar #5
19. september 2011 af gltia (Slettet)

Passer det så at opgave b regnes på følgende måde;

 

4x + 8?

4x + 8  - 12 = x + 0


Skriv et svar til: Har virkelig brug for hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.