Matematik

f) Et plan kan beskrives ved . Find normalvektoren for planet samt et punkt i planet.

20. september 2011 af Justme92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen, nogen der kan hjælpe mig? :-).

f) Et plan kan beskrives ved 2x+3y-z=20. Find normalvektoren for planet samt et punkt i planet.

.. På forhånd tak.


Svar #1
20. september 2011 af Justme92 (Slettet)

Har fundet normalvektoren, nu mangler jeg bare punkterne. Nogen der kan hjælpe mig med dem? :-).


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2011 af Euroman28

Well det skal jo være et punkt der der overholder planligningen

du kan jo se at hvis (x,y,z) = (9,2,4) så overholder den planligningen, idet

2*9+3*2-4=20 :)

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #3
20. september 2011 af Justme92 (Slettet)

1000 mange gange tak! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2011 af Euroman28

@Justme92,

Husk at bruge din kvindelige intuation, så er opgaverne nemme at løse.

P.s. Vær venlig at trykke "brugbart svar" tak så :)

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #5
20. september 2011 af Justme92 (Slettet)

Haha, sådan :-).


Skriv et svar til: f) Et plan kan beskrives ved . Find normalvektoren for planet samt et punkt i planet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.