Matematik

K

21. september 2011 af Blaugrana1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvor mange gange så stor bliver arealet af en trekant hvis

a. Højden bliver ganget med k

b. Grundlinjen bliver k gange så stor

c. Både højden og grundlinjen bliver k gange så stor

 

Ved simpelthen ikke hvad de mener med k?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

k er en tilfældig konstant. Du kan regne svaret ud ved at tilføje k til areal for trekant.

a) A = (h*k)*g*1/2

b) A = h*(g*k)*1/2

c) A = k*(h*g)*1/2


Svar #2
21. september 2011 af Blaugrana1 (Slettet)

Okay tak...

Men jeg kan jo ikke gange med noget jeg ikke ved hvad er

a) A = (h*k)*g*1/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2011 af mette48 (Slettet)

#1 spørgsmål c er ikke rigtigt


Svar #4
21. september 2011 af Blaugrana1 (Slettet)

Hvorfor ikke? :)


Skriv et svar til: K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.