Matematik

Bestemme x kordinat ud fra forskrift og y-punkt.

24. september 2011 af crelle14 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa ! :)

 

Nogen der ved hvordan man kan bestemme x-kordinatten når y-kordinatten er 117 og man ved at forskriften er y= -4.2x+42.4?

 

Mvh

Christian


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2011 af AskTheAfghan

Løs ligningen;    y = -4.2x + 42.4    ⇔   117 = -4.2x + 42.4


Svar #2
24. september 2011 af crelle14 (Slettet)

mange tak :)

Kan det godt passe at x-kordinaten bliver til et komma tal, og skal man i så fald afrunde den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2011 af AskTheAfghan

Ja, det passer, men 2 decimaler er nok.


Svar #4
24. september 2011 af crelle14 (Slettet)

okay, jeg takker mange gane :)


Skriv et svar til: Bestemme x kordinat ud fra forskrift og y-punkt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.