Matematik

Hjælp til ligninger

25. september 2011 af AlisaNielsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :-)

Der er nogle opgaver jeg ikke kan finde ud af,
som jeg virkelig gerne vil have hjælp til:

1.

3(x-y)+2(x+y) = 20
___________________
2.

x=7

3x+2=7x-14
___________________
3.

3t+6=0
___________________
4.

3x-13=2x+9
___________________
5.

3x/2+3x=1

 

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af mette48 (Slettet)

1.

een ligning med to ubekendte kan ikke løses
___________________
2.

x=7 er ikke løsning til ligningen nedenunder

___________________
3.

træk 6 fra på begge sider og del med 3

___________________
4.

træk 2x fra og læg 13 til på begge sider

_
5.

gang alle led med 2, del med tallet foran x

Nu har du fået hjælp,  og du skal ikke regne med at vi regner dine opgaver for dig

 


Brugbart svar (3)

Svar #2
25. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Hvis du selv skriver, hvad du prøver, og hvor du går i stå, kan vi kigge på det.


Svar #3
25. september 2011 af AlisaNielsen (Slettet)

Ja, det skal jeg nok gøre næste gang :-)


Skriv et svar til: Hjælp til ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.