Fysik
kPa - fysik
31. maj 2005 af
niqo (Slettet)
hej venner
1Pa = 1N/m^2
men hva svarer så kPa til?
min bog giver et eksempel, altså
25,5 x 10^3 N/m^2
p= 25,5 kPa
PÅ FORHÅND TAK
1Pa = 1N/m^2
men hva svarer så kPa til?
min bog giver et eksempel, altså
25,5 x 10^3 N/m^2
p= 25,5 kPa
PÅ FORHÅND TAK
Svar #3
01. juni 2005 af Kim Svenningsen (Slettet)
kPa er jo blot en forkortelse for kilopascal, dvs. 1000 pascal.
Skriv et svar til: kPa - fysik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
