Matematik

Omskrivning

26. september 2011 af buster1993 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej (:

hvordan omskriver man den her ligning?:

8 = 2,4657 · ln(x) - 6,2434   

Tak på forhånd(:


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2011 af mathon

 

                       8 = 2,4657 · ln(x) - 6,2434  

                       2,4657 · ln(x) = 8 + 6,2434 = 14,2434

                       ln(x) = 14,2434 /  2,4657 .............


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.