Matematik

løs ligningerne!

26. september 2011 af anjahør (Slettet)

3(x-4) = 12      x= __________

2x + 9 = 21 - x     x= ___________

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2011 af Hippocrates (Slettet)

Hej, løsningerne bliver som følger:


3(x-4)=12
3x-12=12
3x=24
x=8

2x+9=21-x
3x+9=21
3x=12
x=4

V.h.


Skriv et svar til: løs ligningerne!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.