Matematik

hjælp til en opgave :) har du 2 min?

29. september 2011 af nini66 (Slettet)

Hej alle :)

denne ligning skal løses

3/x +4=7,14 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af XiphiasFO (Slettet)

Står der 3 / (x+4) = 7.14? eller (3/x) + 4 = 7.14?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2011 af PeterValberg

3/x + 4 = 7,14
3/x = 7,14 - 4
3/x = 3,14
3/(3,14) = x

så må du klare den sidste beregning selv :-)

eller:

3/(x + 4) = 7,14
3/7,14 = x + 4
(3/7,14) - 4 = x 

så må du klare den sidste beregning selv :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
29. september 2011 af nini66 (Slettet)

der  står:

3/x+4=7.14

altså præcis således:

3

_        +4 = 7, 14     ????

x

 

 :-)

TAK!


Skriv et svar til: hjælp til en opgave :) har du 2 min?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.