Matematik

Bestem en regneforskrift af formen f(x) = ax + b

30. september 2011 af Me292 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har lidt problemer, håber nogle kan hjælpe mig :-)

Spørgsmålet lyder:

Antallet af flyvninger vokser lineært i perioden 2000-2020.
a) Bestem en regneforskrift af formen f(x) = ax + b, hvor f(x) betegner antallet af
flyvninger x år efter 2000.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2011 af mathon

 

                            ...du medskriver ingen DATA


Svar #2
30. september 2011 af Me292 (Slettet)

Har også lavet en anden, hvor jeg vedhæftede det glemte billed. Men har fået svar.


Skriv et svar til: Bestem en regneforskrift af formen f(x) = ax + b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.