Matematik

Hjælp til 1 opgave..

01. oktober 2011 af Marianne271 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Pottemuld

pris pr. 10 liter  = 11,95

pris pr. 20 liter  = 19,95

pris pr. 40 liter  = 35,50

 

Den billigste pris ved køb af 50 liter pottemuld er ________________ kr.

 

Hjælp forstår ikke...


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2011 af PeterValberg

Hvad koster det at købe de 50 liter pottemuld som:

5 x 10 liter ?

2 x 20 liter + 1 x 10 liter ?

1 x 40 liter + 1 x 10 liter ?

Det er vist de eneste måder at "samle" 50 liter på, den billigste skulle gerne vise sig selv...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2011 af PeterValberg


- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2011 af PeterValberg

havde lige glemt:

1 x 20 liter + 3 x 10 liter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
01. oktober 2011 af Marianne271 (Slettet)

forstår ikke er det så 2 x 20 liter + 1 x 10 liter der billigst??

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Prøv selv at regne ud, hvad det koster


Svar #6
02. oktober 2011 af Marianne271 (Slettet)

Jamen alt det der giver 50 ??


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Du skal regne ud hvad de 5 kombinationer koster og så sammenligne priserne


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. oktober 2011 af PeterValberg

#6

Ja, det er mængden, den skulle gerne give 50 liter uanset, hvordan du kombinerer poserne
MEN prisen, den vil være forskellig... og her er det, at du skal finde den billigste kombination

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #9
03. oktober 2011 af Marianne271 (Slettet)

forstår ikke den måde du har skrevet det på?!.. :(

Kan du forklare nærmere...

Altså hvad er det jeg skal gange sammen for at få svaret .... & hvorfor??.. :D


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

pris pr. 10 liter  = 11,95

pris pr. 20 liter  = 19,95

pris pr. 40 liter  = 35,50

Mulige indkøb:

5 x 10 liter koster 5*11,95 kr

1 x 20 liter +3 x 10 liter koster 1*19,95+3*11,95 kr

2 x 20 liter + 1 x 10 liter koster 2*19,95+1*11,95 kr

1 x 40 liter + 1 x 10 liter koster 1*35,50+1*11,95 kr

Regn selv ud hvad det giver


Svar #11
03. oktober 2011 af Marianne271 (Slettet)

Nååårh mange taak :D


Svar #12
03. oktober 2011 af Marianne271 (Slettet)

Er det så svaret på 1*19,95+3*11,95 kr der koster mindst..


Brugbart svar (0)

Svar #13
03. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Det ved jeg ikke. Jeg bad dig selv regne det ud så du må vel kunne se på dine resultater hvad der er mindst.

tag dig dog sammen og vis at du gider yde bare en lille smugle og skriv så alle fire resultater her.


Brugbart svar (0)

Svar #14
04. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Nå! du er åbenbart ikke interesseret i vores svar siden du ikke foretager dig noget.


Svar #15
09. oktober 2011 af Marianne271 (Slettet)

Undskyld, havde ikke set :(

 


Skriv et svar til: Hjælp til 1 opgave..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.