Matematik

-16 : -1?

01. oktober 2011 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nu har jeg lige glemt det: hvordan forholder minus sig, i sådan en situation?

 


-16 : -1


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2011 af peter lind

 Når mang ganger eller dividere 2 negative tal med hinanden får man et positivt tal


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Forlæng med -1 i tæller og nævner :

(-16) : (-1) = [(-16)·(-1)] : [(-1)·(-1)] = 16 : 1 = 16


Skriv et svar til: -16 : -1?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.