Matematik

omskriv

01. oktober 2011 af muna22 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan omskriver man :

12 1/2 % til brøk

15 af 250 er (omskriv til brøk) ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2011 af PeterValberg

12 ½ omskrevet til (uægte) brøk:

(12·2+1)/2 = (24+1)/2 = 25/2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

12 1/2 % = (12 + 1/2)/100 = 1/8

15/250 = 3/50


Skriv et svar til: omskriv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.