Dansk

Redegørelse og diskussion af artiklen fra Politiken, Kim Larsen: "Det er en parallel til Nazytyskland"

03. oktober 2011 af KBP1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har fået en opgave som går ud på at skrive 2-3 siders stil, en redegørelse og diskussion af en artikel. Vi har ikke mere information fået omkring den, og jeg har prøvet at komme i gang med en redegørelse, men er vidst ikke på rette spor og kan på alle mulige måder bruge noget hjælp!

Artiklen er fra Politiken: http://politiken.dk/indland/ECE555982/kim-larsen-det-er-en-parallel-til-nazityskland/

 

MIN REDEGØRELSE, SOM JEG ER I GANG MED AT SKRIVE:

Kim Larsen: ”Det er en parallel til Nazityskland”
I artiklen, skrevet af Kjeld Hybel bragt i Politiken d. 21. august 2008, fremstiller han Kim Larsens synspunkter omkring de mange rygeforbud i Danmark. Kim Larsen har fået nok, står allerede som start på artiklen, hvilket vises tydeligt i tekstens indhold. Rygeforbuddet i Danmark, har den danske sanger på ingen måde have forståelse for, og på hele landets togstationer har Kim og hans manager Jørn Jespersen, sørget for at få hængt plakater op med teksten: ”Tillykke med rygeforbuddet – Gesundheit macht frei!!!”, samt flyers og gocards på 600-700 cafeer i København, Århus, Odense og Aalborg. Kræftens bekæmpelse har ikke den mindste respekt for Kims kampagne og samtidig har den fået både Arne Rolighed, direktør for Kræftens Bekæmpelse, samt modstandsmanden under besættelsen af Danmark, Jørgen Kieler til at reagere på kampagnen. Begge refererer til 2. verdenskrig og de grufulde hændelser og finder ikke Kims kampagne acceptabel.

 


Skriv et svar til: Redegørelse og diskussion af artiklen fra Politiken, Kim Larsen: "Det er en parallel til Nazytyskland"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.