Matematik

PLEASE HJÆLP ,, NEM LIGNINGER !! AFLEVERING TIL IMORGEN

04. oktober 2011 af LineLine12 (Slettet)

jeg har meget nem ,ligninger som jeg er i tvivl om det er rigtigt jeg har lavet ..

 

2(4x+6)5x

8x+12 =5x

8x-5x

3x

er det rigtigt eller jeg mangler noget ..

den næste må I godt hjælpe mig med fordi jeg er helt blank

3(-2x+3) -3 (-6x-5)= -3 (-2x-2)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2011 af Chrystine (Slettet)

Hvor bliver de 12 af?

Tredje linje skal være 8x-5x +12 =0, og så får du 8x-5x = -12 ved at trække 12 fra på begge sider.

Kan du selv komme videre herfra?

Husk at gøre prøve (sæt dit x ind i ligningen og se om de to sider er lig hinanden).

 

I den anden skal du gange ind i parentesen, ligesom du gjorde i den første.
Prøv selv at regne videre derfra.

 


Skriv et svar til: PLEASE HJÆLP ,, NEM LIGNINGER !! AFLEVERING TIL IMORGEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.