Matematik

120liter er = med hvor mange dm3?

07. oktober 2011 af skyype (Slettet) - Niveau: 9. klasse

ja overskriften siger det meste, men jeg har den her opgave som lyder:
Når der er 120L vand i akvariet, står vandet i en højde på ______dm3

Akvariets rumfang er 160dm3

Kan simpelhen  ikke huske det hvordan der er med de decimeter der.. D:


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2011 af Krabasken (Slettet)

1 l = 1 dm3


Svar #2
07. oktober 2011 af skyype (Slettet)

Du er da en skattebasse :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2011 af Krabasken (Slettet)

Tak for den flotte titel ;-)


Skriv et svar til: 120liter er = med hvor mange dm3?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.