Matematik

Arealet af følgende trekant

08. oktober 2011 af Cmpman (Slettet)

Hej, hvordan beregner jeg arealet af følgende trekant, ud fra følgende oplysninger:

a = 10

c = 8

B = 37Grader. Sin til 37Grader = 0,6

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2011 af peter lind

Areal = ½*produktet af længderne af 2 sider*sinus af mellemliggende vinkel


Svar #2
08. oktober 2011 af Cmpman (Slettet)

Produktet af længderne, vil det sige summen af de 2 sider ganget sammen?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2011 af peter lind

Det vil sige længden af den ene side*længden af den anden side


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det, du skriver der, er noget vrøvl.

Arealet er er

T = (1/2)·a·c·sin(B)


Skriv et svar til: Arealet af følgende trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.