Matematik

længde af to vektorer

09. oktober 2011 af Frederikgodt (Slettet) - Niveau: A-niveau

I en plan er der givet to vektorer, a og b, om hvilke oplyses

lægden af vektor a = 2, længde af vektor b = 5 og skalarproduktet = 7

Nu skal jeg så finde |vektor a + vektor b|

Nogle der kan hjælpe her?


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. oktober 2011 af jona9711

Jeg er 1. årselev på gymnasiel uddannelse og har lært følgende:

 

Længden af to vektorer = a^2+b^2=c^2 (pythagaros)

Så 2^2 (4) + 5^2 (25) = c^2 (29)

også tager man kvrod(29) = 5,3851, hvilket er svaret.

 

Du må ikke hænge mig op på det! :-)

 

 


Svar #2
09. oktober 2011 af Frederikgodt (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: længde af to vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.