Kemi

HJÆLP

09. oktober 2011 af TheLeresa (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej sidder fast med denne opgave og håber nogle af jer vil hjælpe :)

 

Hvad er den formelle koncentration af aluminiumchlorid hvis [Cl-] = 0,6 M


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2011 af mathon

 

                                                               AlCl3   --->   Al3+   +   3 Cl-
ækvivalente stofmængder                     1 mol                          3 mol

 

                                          c(AlCl3) = (1/3)·[Cl-] = (1/3)·(0,6 M) = 0,2 M

 


Svar #2
09. oktober 2011 af TheLeresa (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)!


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.