Matematik

potenser

10. oktober 2011 af Ultraviolet (Slettet)

Hej

hvordan kan man uden lommeregner forklarer en anden hvordan 8^(1/3) kan udregnes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

8(1/3) =3√8= 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2011 af mathon

...eller skrevet

                             81/3 = (23)1/3 = 23·(1/3) = 21 = 2


Skriv et svar til: potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.