Matematik

vektorfunktion "tekop-karrusel"

10. oktober 2011 af mitjilo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har vedhæftet en pdf. se venligst opgave 2 a)

jeg gætter på, at man skal:

 finde t=0pi og t=4pi og trække dem fra hindanden=afstanden

dividere afstanden med tiden som er 4pi.

dette giver hastigheden.

men nogle andre i gruppen snakker om at man skal differentiere.

er der nogen som kan hjælpe mig? 

på forhånd tak

mvh. oli


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hastigheden er den tidsafledede af stedvektoren:

v(t) = r'(t) = (x'(t) , y'(t))


Skriv et svar til: vektorfunktion "tekop-karrusel"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.