Matematik

stumpe og spidse vinkel

11. oktober 2011 af kidmartion (Slettet) - Niveau: A-niveau


Bestem den stumpe og spidse vinkel mellem linjerne med parameterfremstilling.

l:(x,y) = (12,-8) +t*(-11,8) , t 
m: (x,y)=(23,48)+s*(-6,7),S 

 

hvilke formler skal jeg benytte?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Bestem vinklen mellem de to liniers retningsvektorer. Denne vinkels supplementvinkel er så den anden vinkel.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2011 af mathon

                 "Bestem den stumpe og spidse vinkel mellem linjerne med parameterfremstillingerne med
                  parameterfremstillingerne
"

dvs
                 
Bestem den stumpe og spidse vinkel mellem retningsvektorerne

                               r1 = [-11,8]    og    r2 = [-6,7]
 

                     cos(Vspids)  =  | r1·r2 | / (|r1|r2|)


Skriv et svar til: stumpe og spidse vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.