Matematik
Integral regning
Ved ikke helt rigtigt, hvordan man lige løser denne opgave. Håber nogel kan hjælpe. Har vedhæftet opgaven!
Svar #1
11. oktober 2011 af mathon
y = √(1-x2) x∈ [0;1]
y2 = 1 - x2
x2 + y2 = 12 dvs den halve enhedscirkel i 1. og 4. kvadrant
A = 1/2·π·12 = π/2
0∫1 √(1-x2)dx = (1/2)·(π/2) =π/4
Svar #2
11. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)
a) Kvadrer ligningen y = √(1 - x2)
b) Benyt formlen for arealet af en cirkel
Svar #3
11. oktober 2011 af sp3ci41 (Slettet)
Ej, hvor nemt. Tak skal I have, tænkte mig ikke lige om!
Skriv et svar til: Integral regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
