Kemi

Titrering

14. oktober 2011 af Rasmus5746 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan bestemmes koncentrationen af en svag syre (ved ækvivalenspunktet), titreret med en stærk base.


Svar #1
14. oktober 2011 af Rasmus5746 (Slettet)

Eddikesyre og NaOH

Begge 0,100 M


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. oktober 2011 af mathon

                 CH3COOH reagerer med NaOH i stofmængdeforholdet 1 : 1

                                                   nsyre      =     nbase

                                                  Vs·cs      =     Vb·cb

                                                          cs  =  (Vb / Vs)·cb


Skriv et svar til: Titrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.