Matematik

Isolering af b?

16. oktober 2011 af ChemistryIsKey - Niveau: A-niveau

Hej!
Har problemer med denne lille 'isolering'..

"Isolér b i formlen:

1/a+1/b=1/c"

Er der nogen der evt. kunne hjælpe i stedet for at skrive svaret (Selvom jeg også ville være glad for det.)

Tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2011 af PeterValberg

1/a +1/b = 1/c
1/b = 1/c - 1/a
1/b = (a - c)/(ac)
b = (ac)/(a - c)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
16. oktober 2011 af ChemistryIsKey

#1 Kan du forklare hvad du gjorde fra led 3 ? (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. oktober 2011 af NejTilSvampe

#2 - han sætter på fælles brøkstreg


Skriv et svar til: Isolering af b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.