Matematik

Procentregning

17. oktober 2011 af Korkproppen (Slettet)

Jeg har brug for hjælp til at gennemskue hvordan man er nået frem til et bestemt tal. Jeg har vedhæftet tallene i et dokument.

Vedhæftet fil: Procentregning.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

500 ingen tilskud                                 tilskud 0

600 50% tilskud af 1100-865                       tilskud 117,5

285 50%tilskud af 1385-1100                       tilskud 142,5

1000 50% tilskud af 1410-1385 + 75% af 2385-1410   tilskud 12,5+731,25=743,75


Svar #2
18. oktober 2011 af Korkproppen (Slettet)

Kan man ud fra det her svare på spørgsmålet:

Hvor stor er egenbetalingen for et bestemt medicin, for en dreng på 15 år med en samlet medicinudgift på 934 kr. i indeværende CTR-periode? Tilskuddet beregnes af 368,40 kr.  

 

Eller mangler der nogle oplysninger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

934 kr inden og 934 + 368,40 kr = 1302,40 kr efter
betyder at der gives 60 % i tilskud
60 *368,4/100 kr = 221,04 kr i tilskud


Svar #4
18. oktober 2011 af Korkproppen (Slettet)

Du er bare super! Tusinde tak!


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.