Kemi

Redox!

18. oktober 2011 af ChristinaVestergaard (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej - Jeg har lidt problemer med en opgave.

Jeg har vedhæftede opgaven, og den forrige opgave, da jeg tror at man skal bruge den.

 

Jeg ved at [H2O2] = 0.065, at [KMnO4] = 0.0202 og at v(H2O2) = 10.0 mL
Og nu skal jeg så finde v(KMnO4) - og det ved jeg ikke hvordan jeg skal gøre

- Jeg vil gerne hvis i ikke skriver resultatet til mig i første omgang, men hellere nogle hints til hvordan jeg selv når der til (:

 

Opgaven er den røde bog "Opgaver Kemi" - redigerer af Carsten Holmboe - og det er opgave 8.3 (:

 

Vedhæftet fil: Opgave e.docx

Skriv et svar til: Redox!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.