Matematik

Hvor kan jeg finde opgaven? Vektorfunktioner/karrusel

19. oktober 2011 af Mads,Pedersen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej alle.

 

Kan i hjælpe mig med hvor jeg kan finde en færdig opgave med forklaringer og beregninger?

Se vedhæftede fil, det er den jeg ønsker svar på.

Vedhæftet fil: mat.3.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Den færdige opgave fremkommer ved selv at regne den igennem. Har du problemer med konkrete spørgsmål til opgaven, kan du formulere disse sammen med en forklaring af din egen fremgangsmåde her i matematikforumet.


Svar #2
19. oktober 2011 af Mads,Pedersen (Slettet)

Tak for det gode råd. Jeg søger dog stadig den færdige opgave til inspiration :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2011 af Moderatoren

Prøv at søge på Studienet.dk - Det er nok det bedste bud.


Svar #4
19. oktober 2011 af Mads,Pedersen (Slettet)

Jeg har forsøgt, og har også hentet nogle af opgaverne, men dem som jeg har hentet hører ikke sammen med min opgave :-/.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Banekurven for C  (4*cos t, 4*sin t)

banekurve fo rP = C+ (2*cos 2t, 2*sin 2t)

P = (4*cos t +2 *cos 2t , 4*sin t+2sin 2t)


Svar #6
20. oktober 2011 af Mads,Pedersen (Slettet)

Hvordan ved du det? Det står ikke i min bog


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det fremgår af opgavens beskrivelse. Centrum for den ene cirkel kører rundt på en anden cirkel.


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

OP =OC+CP    vektorer

Vektorerne udfører en cirkelbevægelse således at C bevæger sig i en cirkel med radius 4 og ω1=1 s-1

parameterformelen for en cirkel er = ( r*cosωt,rsinωt)

hvor r er radius, ω er omdrejningshastigheden (i radianer /s) og t er tiden i sekunder

 


Skriv et svar til: Hvor kan jeg finde opgaven? Vektorfunktioner/karrusel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.