Matematik

Værdimængde i interval?

19. oktober 2011 af Emmag (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg skal bestemme værdimængden for f(x)=x+(1/x) i intervallet [0,5;3]. Nu har jeg udregnet f'(x) og f'(x)=0 hvor x=-1\/x=1 og lavet en monotonilinje. Jeg er i tvivl om hvad jeg skal gøre med det interval jeg har fået opgivet. Jeg har forsøgt at udregne f'(0,5) og f'(3) og fået hhv -3 og 8/9 men ved ikke lige hvad jeg skal bruge det til eller om det er rigtigt forstået. Nogen der ved hvad jeg skal gøre her fra?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvorfor opretter du den samme opgave i flere tråde? Se svaret i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1087901


Svar #2
19. oktober 2011 af Emmag (Slettet)

Jeg har prøvet at uploade det fra min mobil. Det er åbenbart gået helt galt..

Skriv et svar til: Værdimængde i interval?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.