Matematik

Geometri - standardtrekant

20. oktober 2011 af Solvejens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor stor/lille kan sinus og cosinus være i en standardtrekant, og hvordan beregner jeg det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2011 af Andreww (Slettet)

c2=a2+b2-2ab*cos(c)

SIN(A)/a = SIN(B)/b = SIN(C)/c

a/SIN(A) = b/SIN(B) = c/SIN(C)


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Både sin og cos har værdier mellem -1 og 1


Svar #3
20. oktober 2011 af Solvejens (Slettet)

Tak til jer begge to. Lige hvad jeg skulle bruge! :-)


Skriv et svar til: Geometri - standardtrekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.