Matematik

Funktion f

20. oktober 2011 af brugerjulie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Håber nogen kan hjælpe med denne opgave: 

 

En funktion f er givet ved f(f) = x- 11x+ 38x - 40 

a) Løs ligningen f '(x) = 0, og forklar, hvad de fundne x-værdier fortæller om grafen for f.

b) Løs ligning f(x) = 0.
bestem arealet af det område i 1.kvadrant, som afgrænses mellem grafen og x-aksen


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2011 af Isomorphician

Hvad er dine egne idéer?


Svar #2
20. oktober 2011 af brugerjulie (Slettet)

Jeg har virkelig ingen idé om hvordan jeg skal gribe den an 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2011 af Isomorphician

a) Når f'(x) = 0, så er der vandret tangent

b) Løs f(x) = 0, og find det bestemte integrale hvor løsningerne til f(x) = 0 er grænsepunkterne.


Skriv et svar til: Funktion f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.